Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μητέρα της: «Σαν σήμερα ξεγλίστρησε η ψυχή σου από τα χέρια μου»


Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Κυριακή (4/2) από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε την μητέρα της. Η μαμά της παρουσιάστριας έφυγε από την ζωή στις 4ης Φεβρουαρίου του 2022.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο της μητέρας της, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Δύο χρόνια ζωή χωρίς εσένα… Δύο χρόνια ζωή χωρίς μαμά… Πόσο μου λείπεις…».

Παράλληλα η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το post με την μορφή του story στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε: «Σαν σήμερα ξεγλίστρησε η ψυχή σου από τα χέρια μου… Σ’ αγαπώ μαμά…».

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2022 η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποχαιρετήσει την μητέρα της και δημόσια, με ένα post στο Instagram. Τότε είχε δημοσιεύσει διάφορες κοινές τους φωτογραφίες και είχε γράψει στη λεζάντα: «Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο…

Αντίο μαμά μου… Στάσου μόνο λίγο… Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου… Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά… Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ… Σ´αγαπώ… ~ 04-02-2022».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!