Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την απώλεια του πατέρα της: «Μου κόστισε πάρα πολύ»


Για την απώλεια του λατρεμένου της πατέρα και πώς διαχειρίστηκε τον θάνατό του μίλησε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην την εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι «άργησαν πάρα πολύ να ολοκληρωθούν οι σπουδές μου στη Νομική. Δηλαδή τελείωσα το τέταρτο μου έτος μου παράλληλα με την δραματική μου σχολή. Ξεκίνησα την καριέρα μου στο θέατρο και την τηλεόραση και παράλληλα έδινα μαθήματα για το πτυχίο. Έμεινε όμως ένα μαθηματάκι το οποίο πέρασα στα 40 μου, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήταν το τελευταίο μάθημα που μου είχε μείνει».

«Το είχα υποσχεθεί στον πατέρα μου, τον οποίο και πλέον είχα χάσει και ήταν, ας πούμε, ένα “είδες μπαμπά;”. Ήταν όμως και η δική μου αίσθηση που δεν μου αρέσει να αφήνω στη μέση τα πράγματα» πρόσθεσε.

«Αυτή ήταν και η πρώτη μου μεγάλη απώλεια. Εκεί γύρω στα 37 μου χρόνια έχασα τον πατέρα μου. Είχα μόλις παντρευτεί, είχα μόλις ξεκινήσει την ιδέα της οικογένειας και αυτό μου κόστισε πάρα πολύ. Μου λείπει ο πατερούλης μου γιατί συνεννοούμασταν με τον τρόπο μας» συμπλήρωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!