Συγκινεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη δύσκολη απώλεια: «Από την ώρα που λιποθύμησε, δεν συνήλθε»


Με αφορμή την κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» έδωσε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Γιώργο Χρανιώτη στο περιοδικό Hello.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και τη δύσκολη διαχείριση σε αυτήν.

  • Ο πατέρας σου έφυγε μέσα σε δεκαοκτώ ημέρες. Φαντάζομαι ότι ήταν μεγάλο σοκ για σένα.

«Πολύ μεγάλο. Έφυγε μεν μέσα σε δεκαοκτώ ημέρες, αλλά, από την ώρα που λιποθύμησε, δεν συνήλθε. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε, να πούμε δυο πράγματα που ίσως δεν είχαμε προλάβει. Του τα έλεγα όσο ήταν στην εντατική, αλλά δεν ξέρω αν τα άκουγε».

  • Υπάρχει μέσα σου μια πληγή για αυτό;

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ εσωστρεφής, δεν εκφραζόταν εύκολα, αλλά και πολύ έξυπνος άνθρωπος, ενώ είχαμε και μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ελπίζω να ήξερε αυτά που ήθελα να του είχα πει».

  • Πώς διαχειρίστηκες την απώλειά του;

«Αρχικά, δούλευα. Αυτό όμως είναι δίκοπο μαχαίρι σε τέτοιες καταστάσεις. Θυμάμαι ότι όταν ο πατέρας μου έφευγε, έπαιζα στο θέατρο, και μάλιστα σε κωμωδία. Είχα παρακαλέσει τους συναδέλφους να τα πούμε όλα πιο γρήγορα για να προλάβω. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί τελειώσαμε την παράσταση 40 λεπτά νωρίτερα! Το τρέξαμε όλοι το έργο προκειμένου να φύγω. Ο πατέρας μου δεν πέθανε εκείνη την ημέρα, αλλά δύο ημέρες μετά. Η κηδεία έγινε Σάββατο, όταν είχα διπλή παράσταση. Έχασα την απογευματινή, αλλά στη βραδινή ήμουν εκεί.

Ήταν πολύ σκληρό, από την άλλη, όμως, βοήθησε γιατί, εκείνο το δίωρο-τρίωρο που είσαι πάνω στο σανίδι, δεν σκέφτεσαι. Δεν μπορείς να αποφύγεις το πένθος, και δεν πρέπει. Νομίζω πως ακόμα και σήμερα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας μου δεν είναι εδώ και δεν θα τον ξαναδώ. Δεν υπάρχει όμως ημέρα που να μην τον σκεφτώ».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!