Από τη Γεωργία Τσίντζα,

Τις τελευταίες εβδομάδες στο Survivor έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Μετά την αναδιάταξη των δυο ομάδων, η εισβολή της 48ωρης ψηφοφορίας- όπως είχε γίνει και πέρυσι- άλλαξε για ακόμη μια φορά τα πράγματα καθώς πλέον ο παίκτης που αποχωρεί είναι αυτός που βρίσκεται πιο χαμηλά στη προτίμηση του κοινού κατά τη διάρκεια αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που χάνει βγάζει δύο υποψήφιους – αφού και η ατομική ασυλία είναι πλέον μια. Ο ένας υποψήφιος βγαίνει από την κάλπη και ο άλλος αποφασίζεται από τον παίκτη που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. Ο παίκτης που αποχωρεί είναι αυτός που μεταξύ των δύο βρίσκεται πιο χαμηλά στην προτίμηση έτσι όπως προέκυψε από την ψηφοφορία.

Στον πρώτο αγώνα, μετά τη λήξη της 48ωρης ψηφοφορίας, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με τους Μαχητές να οδηγούνται στο συμβούλιο. Από την κάλπη των Μαχητών υποψήφια αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η Ροδάνθη ενώ ο Νικόλας Αγόρου έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Πάνο.

Κι αν μέχρι τώρα η νεαρή φοιτήτρια έχει καταφέρει να «εξολοθρεύσει» τους μισούς παίκτες του Survivor , ανάμεσά τους και το μεγάλο φαβορί, Νάσο Παπαργυρόπουλου, μάλλον έχει έρθει η στιγμή της αποχώρησής της.

Σύμφωνα με τα spoiler η 20χρονη είναι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι με τον Πάνο να παραμένει στην ομάδα των Μαχητών.