Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού και η αποψινή αποχώρηση


Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέο επεισόδιο και τις εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο να συνεχίζονται.

Στο σχετικό trailer του επεισοδίου, η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία βρίσκεται μεταξύ των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση, δηλώνει έτοιμη για όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαι έτοιμη να σπάσω τα πόδια μου, βλέπω ότι μπαίνω να αγωνιστώ ό,τι και να έχει συμβεί».

Σε αντίστοιχη ψυχολογία και ο Γιώργος Κόρομι, επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος τονίζει: «Θα δώσουμε το 100%, εγώ ίσως θα πρέπει να δώσω και το 1000%, επειδή υπάρχει η πιθανότατα να είναι και ο τελευταίος μου αγώνας. Οπότε, άμα φύγω, θέλω να φύγω φαγωμένος».

Στα του αγωνιστικού μέρους του reality επιβίωσης, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο του φαγητού.

Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού και η αποψινή αποχώρηση
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να καλύψουν για λίγο την πείνα τους.

Στο συμβούλιο του νησιού, η ώρα της αποχώρησης για κάποιον παίκτη πλησιάζει και τα συναισθήματα είναι έντονα.

Τα σχετικά spoilers αναφέρουν ότι η Νικολέτα Μαυρίδη είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, το ίδιο spoiler αναφορικά με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο έδωσε και ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, με μία ανάρτηση-«καρφί» για την παραγωγή του Survivor All Star.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!