Survivor All Star – τελικός: Προγνωστικά, τα φαβορί και η τελική τετράδα


Άλλα περιμέναμε κι άλλα είδαμε στο Survivor All Star από τις 8 Ιανουαρίου που ξεκίνησε τις προβολές από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να έχει το φανατικό του κοινό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση σε τηλεθέαση με τις προηγούμενες χρονιές.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και το ενδιαφέρον από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ενώ ξεκίνησαν στήνοντας τους αρχικούς τους πίνακες για να φιλοξενήσουν τα στατιστικά των παικτών των Διασήμων και των Μαχητών, τελικά πάγωσαν τις επόμενες κινήσεις τους. Δεν υπήρχε το ανάλογο ενδιαφέρον που στις προηγούμενες διοργανώσεις του ριάλιτι επιβίωσης ήταν έντονο μετά την 8η εβδομάδα τουλάχιστον.

Η ένωση των ομάδων που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/4), φέρνει όμως μια ανανέωση στο θέμα Survivor All Star και στοίχημα. Αφού έχουν ήδη βγει οι πρώτες αποδόσεις για τον νικητή που θα σηκώσει το έπαθλο και θα εισπράξει τα 100.000 ευρώ στο Γαλάτσι.

Με βάση τις νίκες και τις ήττες του κάθε παίκτη παράλληλα με τις συμμετοχές στους αγώνες και τους τραυματισμούς έχουμε τυπικά την τελική τετράδα για το κλειστό του Γαλατσίου. Σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά των παικτών κι όχι τα «θαύματα» τύπου MVP του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός θα είναι στις κερκίδες κι όχι στον στίβο στον τελικό.

Τα πρακτορεία λοιπόν βλέπουν τον μεγάλο νικητή με τη σειρά που ακολουθεί:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!