Survivor All Star: Στον ημιτελικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δίπλα στον Σάκη Κατσούλη – Κατέρρευσε με το αποτέλεσμα


Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξασφάλισαν από μία θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star.

Μάριος Πρίαμος και Νίκος Μπάρτζης τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, καθώς μέσω της ψηφοφορίας, ένας από τους δύο θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση των φιναλίστ που διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Στον τελευταίο στίβο μάχης. η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να προηγηθεί κερδίζοντας έτσι τη θέση της στον τελικό. Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, σε μια έντονη στιγμή για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Είχαν προηγηθεί τα δάκρυα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη η οποία αποχωρώντας από το νησί «λύγισε» μιλώντας για τις έντονες στιγμές στο Survivor All Star. 

«Σκέφτηκα πάρα πολλές φορές να αποχωρήσω από το παιχνίδι διότι, όταν μπαίνεις με κάποια standards στο μυαλό σου και δεν μπορείς να τα πετύχεις, εκείνη τη στιγμή απογοητεύεσαι και εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολλές φορές. Με μένα. Και πάρα πολλές φορές σκέφτηκα ότι θέλω να φύγω, δεν θέλω άλλο. Δεν θέλω άλλο να προσπαθώ και να μην μπορώ να πετύχω τίποτα. Αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα. Παρέμεινα γιατί δεν έχω μάθει ποτέ να τα παρατάω στη ζωή μου. Ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου από το μηδέν. Με πολύ πείσμα, πίστη στον εαυτό μου και θέληση για να φτάσω τον στόχο μου. Και επιβίωσα», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!