Survivor All Star: Στην 4η θέση ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – Στον τελικό Νίκος Μπάρτζης με Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη


Ημιτελικός Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν εκείνος που αναδείχτηκε τέταρτος στην πρώτη μεγάλη βραδιά που διοργανώνεται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Έτσι ο Νίκος Μπάρτζης, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη είναι οι τρεις παίκτες που θα δούμε στον τελικό.

«Για μένα και οι δύο έχετε αγαπηθεί πάρα πολύ, είναι κάτι το οποίο ένιωθα να συμβαίνει. Και ήρθε η ώρα να δούμε ποιος θα βρεθεί στην τριάδα του τελικό. Ο παίκτης που ο κόσμος αποφάσισε να είναι ένας από τους τρεις διεκδικητές είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Μπάρτζη που βρίσκεται πλέον στην τριάδα, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ικανότητα του Μάριου και κατάλαβε φέτος τι μούτρο είναι αυτό. Θέλω να δώσετε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη» είπε ο Γιώργος Λιανός, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε ότι στενοχωρήθηκε που δεν πέρασε στην τελική τριάδα, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε ότι είναι γεμάτος από χαρά!

Εξωτερική φωτογραφία: ndp

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!