Survivor All Star: Αποβολή του Καραγκούνια και βαριά καμπάνα


Ο 2ος αγώνας ασυλίας ξεκίνησε σε τεταμένο κλίμα για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, αφού Μπάρτζης και Καραγκούνιας συνεχίζουν την κόντρα.

Ενώ στο race που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τάκη Καραγκούνια, έγινε μια κίνηση από τη μεριά του Καραγκούνια που η παραγωγή αποφάσισε να μην την αφήσει ατιμώρητη. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον πόντο και η ομάδα του πήγε κοντά του για να τον συγχαρεί. Εκείνη τη στιγμή διάλεξε ο Τάκης Καραγκούνιας για να πάει τρέχοντας στον πάγκο της κόκκινης ομάδας, ενώ λοξοδρόμησε κι έπεσε με δύναμη πάνω στον Μπάρτζη.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά από αυτό διαμαρτυρήθηκαν κι αποχώρησαν από τον στίβο. Ο Καραγκούνιας δεν παραδέχτηκε στους συμπαίκτες του ό,τι συνέβη. Παράλληλα και κανένας από τους κόκκινους δεν πήρε θέση, όπως και χθες.

Έτσι ο αγώνας σταμάτησε και συνεχίστηκε μετά από λίγη ώρα, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Καραγκούνιας αποβλήθηκε από τον αγώνα μετά από την επιβεβαίωση όσων προηγήθηκαν από την κάμερα του Survivor All Star. Ακολουθεί και ποινή για τα δύο επόμενα έπαθλα που θα κερδίσουν οι κόκκινοι.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού:
 
Ο Νίκος Μπάρτζης το προηγούμενο βράδυ, μετά από το συμβούλιο του νησιού μίλησε με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τον Καραγκούνια: «Είμαι καλά εγώ απλά σε εκείνη την φάση που σηκώθηκα και βγήκα έξω. Ρε φίλε, δεν μπορώ αυτή την ψευτιά. «Εγώ δεν είπα τίποτα», εγώ δεν έκανα, εγώ δεν έβρισα». Το ξέρουμε όλοι ότι ο Τάκης και βρίζει και κάνει. Πέρασε μέσα από την καλύβα και μου λέει, να τα πούμε. Και του λέω «ναι αμέ, όταν είναι μπροστά οι κάμερες να πούμε ότι θες». Και μου λέει, «όχι, να τα πούμε αντρίκια χωρίς κάμερες», είπε ο Μπάρτζης αποφασισμένος να έχει στοιχεία για ό,τι γίνεται με τον Τάκη.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει τι του ζήτησε ο Τάκης:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!