Survivor: Ποιον αποκάλεσε τσάτσο η Ελεονώρα Μελέτη;


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο Σκάι με τις συνεχείς διαρροές από τα ενδότερα του Survivor και απολύτως δικαιολογημένα, αφού, το τηλεοπτικό κοινό χάνει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι που καθημερινά χτυπάει κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης.
Οι διαρροές αυτές ήταν και ο λόγος που λίγη ώρα πριν, η Ελεονώρα Μελέτη που παρακολουθεί το παιχνίδι επιβίωσης καθημερινά, έγραψε στο  twitter με αυστηρό τόνο μάλιστα, πως πρέπει ο Σκάι να βρει τον Τσάτσο που δίνει τις πληροφορίες και να τον απολύσει, αφού χάνεται το ενδιαφέρον του το παιχνίδι.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να αφήσει βέβαια ασχολίαστο και το θέμα με το μικρό γεράκι που βρήκε ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού είναι γνωστή η αγάπη που έχει στα ζώα και έγραψε: «Άσχημο πράγμα πάντως να πέφτει ένα πουλί…»

meleti2

The post Survivor: Ποιον αποκάλεσε τσάτσο η Ελεονώρα Μελέτη; appeared first on MediaFree.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!