Survivor: Ενδεχόμενο αποβολής Τζέιμς και Μπάρτζη τις επόμενες ώρες;


 Για αποβολή των Τζέημς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη από το Survivor κάνει λόγο δημοσίευμα, το οποίο και έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες.

Για τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και θέλει το δίδυμο Τζέημς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης στο “Survivor 4” να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να συζητιέται μέχρι και το σενάριο της αποβολής τους μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (19/4). Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Καλλίδης.

 Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε ότι εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που θέλει τους δυο παίκτες του Survivor να φλερτάρουν με την αποβολή, καθώς τρώνε κρυφά. Αυτός λέγεται, μάλιστα, πως είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έχει απομακρύνει τους Έλληνες τεχνικούς από την παραλία που βρίσκονται οι παίκτες γιατί τους δίνουν κρυφά φαγητό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και οι δυο παίκτες φαίνεται να παραμένουν ασφαλείς στην παραλία, μέχρι φυσικά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας. Στο αποψινό (19/4) επεισόδιο αναμένουμε την εξέλιξη της πρόκλησης που έκανε ο Αλέξης στον James, ο οποίος του πρότεινε ότι αν χάσουν και οι δύο ομάδες να βγουν οι δυο τους υποψήφιοι προς αποχώρηση και να αφήσουν το κοινό να αποφασίσει. Ο Τζέημς δέχτηκε την πρόκληση του Αλέξη και αναμένουμε τις εξελίξεις στο «Survivor 4».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!