Survivor: Απογοητευμένοι οι Μπλε με την Σοφιάνα. Τα δάκρυα της Βρισηίδας


Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας του Survivor, κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι και ξεσάλωσαν σε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ φαγητό και χορό. Και μπορεί οι Μπλε να ήταν στεναχωρημένοι που έχασαν το έπαθλο και το φαγητό, όμως μια παίκτρια δεν φάνηκε στεναχωρημένη αλλά το αντίθετο. Ο λόγος για την Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία όχι μόνο δήλωσε τον ενθουσιασμό της που οι φίλοι της, οι οποίοι ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα, ταξίδεψαν στο Μαϊάμι και έφαγαν, αλλά το έκανε και με ιδιαίτερο στόμφο μπροστά στους συμπαίκτες της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την απογοήτευση τους.

Λίγη ώρα, πριν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας επιστρέψουν στην παραλία, οι παίκτες της Μπλε ήλπιζαν πως οι αντίπαλοι τους θα γυρίσουν από ταξίδι τους υπερβολικά φαγωμένοι και κουρασμένοι έτσι ώστε να έχουν μια ελπίδα, την επόμενη ημέρα να κερδίσουν τον αγώνα άρα και το έπαθλο φαγητού που θα ανακοίνωνε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι παίκτες επέστρεψαν «γεμάτοι» στην παραλία ενώ εκεί αντίκρυσαν τους παίκτες της Μπλε Ομάδας υπερβολικά κουρασμένους καθώς όλη την ημέρα την είχαν περάσει σε ένα «τετράγωνο» αφού έβρεχε και δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά με αποτέλεσμα να είναι στριμωγμένοι όλοι στην καλύβα. …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!