Το ότι ο A.M. SNiPER είναι ένα από τα hot ονόματα του διεθνούς rap movement επιβεβαιώνει η νέα κατάκτηση του Ελληνοκύπριου ράπερ, καθώς το νέο του κομμάτι, «Supreme» σημειώνει τρελή πορεία στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Λίγες ημέρες αφότου αναδείχθηκε «Τραγούδι Της Εβδομάδας» στο ραδιόφωνο του BBC, το «Supreme», στο οποίο ο Α.M. SNiPER συνεργάζεται με τον Ayo Beatz, έκανε 300.000 streams μέσα σε μία μέρα, ενώ ο επιτυχημένος ράπερ έχει ¼ του εκατομμυρίου μηνιαίους listeners! Αυτή τη στιγμή, το τραγούδι έχει περισσότερα από 720.000 streams στο Spotify και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα playlist του, ενώ έχει ξεπεράσει τα 1,2 εκατομμύρια views στο YouTube μέσα σε περίπου έναν μήνα.

Παράλληλα με την ψηφιακή του επιτυχία, ο Α.M. SNiPER προκάλεσε «σεισμό» στην Αγία Νάπα, καθώς έκανε live εμφάνιση στο φεστιβάλ NAPA ROCKS με τον πιο hot ράπερ αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, τον 6ix9ine.

Πάντα επικεντρωμένος στην μουσική του, ο A.M. SNiPER, που συνεργάζεται με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, έχει καταφέρει να καθιερώσει το όνομά του στο διεθνές rap movement.

Δείτε το βίντεο του «Supreme»:

Δείτε το βίντεο του A.M. SNiPER me ton 6ix9ine εδώ. 

Βρείτε τον A.M. SNiPER στο Spotify εδώ.