Super Κική για Σταύρο Ξαρχάκο: «Εγώ στη θέση του θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται τον στηρίζουν»


Η Super Κική επέστρεψε με νέα ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η γνωστή Instagrammer ξεκαθάρισε χθες με ένα μακροσκελές κείμενο ότι τα λόγια της αποτελούσαν προϊόν σάτιρας και πως πλέον γνωρίζει ποιος είναι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Το βράδυ της Κυριακής, η Super Κική έγραψε ακόμη ένα κείμενο στα Instagram Stories της για όλους εκείνους που τα «έβαλαν» μαζί της χωρίς λόγο, κατηγορώντας επί της ουσίας την εκπομπή του Open Tv.

«Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλια σας νιώθω ότι είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δεν μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δεν τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! Α ρε καλοκαίρι Yes αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και ήμασταν φίλοι αδερφικοί» έγραψε η Super Κική στέλνοντας μήνυμα στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open που ανέδειξε και το θέμα με τις δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!