Στον ΑΝΤ1 έρχεται η πρώτη σειρά θρίλερ – Απάντηση στο Κάτω Παρτάλι του MEGA;

Η Εκδρομή του ΑΝΤ1 έρχεται να ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα.


Ατμοσφαιρική, σκοτεινή, μυστηριώδης περιγράφεται από στελέχη του ΑΝΤ1 η «Εκδρομή», η νέα σειρά της Στέλλας Βασιλαντωνάκη και του Αλέξανδρου Πανταζούδη, με τη Λίνα Σακκά και τον Όθωνα Μεταξά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όλα αρχίζουν, στην καρδιά του χειμώνα, όταν 13 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο, στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι μεταξύ τους -οι περισσότεροι- βρέθηκαν εκεί με διαφορετική αφορμή ο καθένας: μια γυναίκα αναζητάει το παιδί της που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί από τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της. Ένας καθηγητής που έχει λάβει μια πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού. Μια δημοσιογράφος κάνει ένα ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ. Ένας γέροντας αγρότης που έχει κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι από έναν διαγωνισμό κάποιας εταιρίας. Τρεις ορειβάτες με τον οδηγό τους. Ένας μουσικός με την κοπέλα του -ανερχόμενη τραγουδίστρια- που έρχονται να συναντήσουν έναν μουσικό παραγωγό. Μια μάνα που ανησυχεί για την κόρη της και μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί.

Το τι σχέση έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους, το αν βρέθηκαν τυχαία ή αν κάποιος επιδίωξε αυτή την περίεργη συνάντηση, θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο, οπότε και προγραμματίζεται η πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1.

Εκτός από τη Σακκά και τον Μεταξά, στο σίριαλ πρωταγωνιστούν αρκετοί νέοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Δημήτρης Κοντός, η Βασιλική Γραίκου, οΝίκος Νικολάου, ο Γιώργος Χαλεπλής, η Ευγενία Σαμαρά, κ.α.

97



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!