Στο Παρά 5: Πέρασαν 10 χρόνια απο την πρώτη τηλεοπτίκη προβολή [φωτό + βίντεο]

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ποιός θα περίμενε οτι πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια απο την τηλεοπτική πρεμιέρα της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.


Μια από τις πιο αγαπημένες και πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 10 χρόνια απο τη μέρα που πρωτοπροβλήθηκε μέσα απο τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αργύρης Αγγέλου και Αγγελική Λάμπρη ανέλαβαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κάτω απο τη συγγραφική πένα του μοναδικού Γιώργου Καπουτζίδη.

Η ελληνική τηλεόραση είχε να ζήσει τέτοιες στιγμές απο την εποχή των Απαράδεκτων, των Δύο Ξένων και των Ψίθυρων Καρδιάς με την απίστευτη πεντάδα να τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB και να χτυπάει κάθε Δευτέρα 60άρια και 70άρια.

Ο Αργύρης Αγγέλου, πριν απο λίγο μας θύμισε αυτά τα ευχάριστα γενέθλια μέσα απο την προσωπική του σελίδα στο facebook μιλώντας με νοσταλγία για αυτά τα 10 χρόνια που πέρασαν!

parapente

Ακολουθεί ένα βίντεο με τις πιο επιτυχημένες ατάκες που άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!