Στο νησί της Αφροδίτης οι νότες έχουν αξία με Πέγκυ Ζήνα και Χριστοφόρου Κων/νο


Η πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το δικό μου ρεπορτάζ είναι αυτό αφού βρέθηκα στην Κύπρο και φυσικά δεν θα έλειπα από την φαντασμαγορική τους πρεμιέρα. Η Πέγκυ συγκλονιστική αφού είναι η τραγουδίστρια που ξέρει πως να γίνει ένα με τον κόσμο και όχι μόνο την φωνή της αλλά και την μαγική της ενέργεια. Όσο για τον Κωνσταντίνο είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ αδυναμία, αλλά για ακόμα μια φορά, επιβεβαίωσε ότι, όπου και να τον βάλεις, ότι τραγούδι και να πει θα το σκίσει. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος απο θετική ενέργεια και βγαίνει όπου κι αν σταθεί !! Είναι η ώρα να αποδείξει (σε όσους χρειάζεται) ότι η ζωή μπορεί να σου δώσει ευκαιρία για μια δεύτερη συγκλονιστική καριέρα όταν το Αξίζεις !!


Η αδελφική φιλία 25 χρόνων των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με την πιο λαμπερή έναρξη, και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι Η Πέγκυ και ο Κωνσταντίνος θα ανεβάσουν το κέφι στην διασκέδαση στην Λεμεσό με τον καλύτερο τρόπο !!

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας ενώ οι καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες τους και όχι μόνο.
Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων! Τη μουσική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο καταξιωμένος Γιώργος Ζαχαρίου. Μαζί τους οι Χάρης Γεωργίου, Μαρία Θεοδότου και Doody – Στέφανος Χριστοφόρου.


Το hair styling και το make up της Πέγκυς Ζήνα επιμελήθηκαν οι Αλεξία Αλεξάνδρου και ο Βαλεντίνο Νικολάου αντίστοιχα, ενώ το styling του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου επιμελήθηκε η Πέννυ Βασιλείου, η οποία μετά από μερικά χρόνια απουσίας κάνει δυναμικό comeback.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!