Στην τελική ευθεία τα Τρίποντα της αγάπης

Ο Σύλλογος ”Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι με Ειδικές Ανάγκες Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι” ξεκίνησε πρόβες για την επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ που είναι προγραμματισμένη στις 14 Μαιού 2018 στο Κλειστό Γήπεδο Αργοναύτες στην Αργυρούπολη  υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Το www.bizznews.gr ήταν εκεί με τον φωτογράφο Γιάννη Γκογκόπουλο και σας έχει όλο το υλικό

Στο ατελιέ του Θοδωρή Τρανούλη όπου είναι από τους βασικούς σχεδιαστές που παίρνουν μέρος αφιλοκερδώς με την καρδιά τους, παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σύλβια Αντώναρου μαζί με τα παιδιά που θα φορέσουν νυφικά και γαμπριάτικα κουστούμια από το Οίκο Τρανούλη. 

Ο Θεόδωρος και ο Αναστάσιος Τρανούλης μαζί με όλο το επιτελείο του Οίκου δοκίμασαν τα κουστούμια στα παιδιά μας τα οποία και έλαμπαν από χαρά αφού είναι έτοιμα για τον ρόλο τους την μεγάλη βραδιά.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα χαμόγελα είναι τόσο μεγάλα και η συγκίνηση ακόμα μεγαλύτερη. 

Ο Οίκος Τρανούλης στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ του Συλλόγου »Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι» 14 Μαΐου στο Κλειστό γήπεδο Αργοναύτες στην Αργυρούπολη υπό την Αιγίδα του Δήμου  Ελληνικού Αργυρούπολης

Ένα όνομα μια ιστορία στο χώρο της μόδας που το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αυτός ο σχεδιαστής ξέρει να ντύνει την κάθε γυναίκα απαράμιλλα με την αισθητική του!!

O Oίκος Tranoulis Haute Couture με την επιτυχημένη του πορεία 30  χρόνων στο χώρο της μόδας και με οδηγό την ομορφιά και την φαντασία, μας εντυπωσιάζει με τις μοναδικές δημιουργίες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!