Στην κορυφή του Forbes με κέρδη 125 εκατ. δολαρίων

Η 32χρονη Beyonce βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 53 εκατομμύρια δολάρια!


«Αειθαλής», αγέραστη, διαχρονική… Όποιο χαρακτηρισμό και αν αποδώσει κανείς στη Madonna, θα… πέσει μέσα, καθώς η «βασίλισσα της ποπ» διατηρεί εύκολα -και δικαιώνει- τον τίτλο της, παρά τα 55 της χρόνια.

Κι όπως αρμόζει σε μια «βασίλισσα», τα πλούτη της δεν θα μπορούσαν να μην είναι… αμύθητα. Σύμφωνα με τη σχετική λίστα του έγκυρου οικονομικού περιοδικού Forbes, η Αμερικανίδα ποπ σταρ ήταν η υψηλότερα αμειβόμενη τραγουδίστρια της χρονιάς που φεύγει, με κέρδη που «άγγιξαν» τα 125 εκατ. δολάρια.

Μεγάλο μέρος των κερδών της Madonna -από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013- προήλθε από την παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο «MDNA», αλλά και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες (πωλήσεις αρώματος, ειδών ρουχισμού κ.ά.).

Η Lady Gaga των 80 εκατομμυρίων δολαρίων ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με την περσινή της κατάταξη, παρότι η τελευταία της τουρνέ τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί, εξαιτίας του τραυματισμού της.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Taylor Swift, με 55 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος προήλθε από τις πωλήσεις του επιτυχημένου άλμπουμ της, με τίτλο «Red».

Η 24χρονη ερμηνεύτρια, η οποία φέτος σάρωσε τα βραβεία Billboard, κερδίζοντας στις κατηγορίες καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς, καλύτερου άλμπουμ, καλύτερης γυναίκας καλλιτέχνιδας της χρονιάς, καλύτερου ψηφιακού καλλιτέχνη, καλύτερου καλλιτέχνη Billboard στο top 200, καθώς και το βραβείο κάντρι, υποχώρησε μια θέση στη λίστα, καθώς πέρυσι ήταν δεύτερη.

Η 32χρονη Beyonce βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 53 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η 44χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια, Jennifer Lopez, συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, με απολαβές ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δεκάδα του Forbes

1. Madonna (125 εκατ. δολ.)

2. Lady Gaga (80 εκατ. δολ.)

3. Taylor Swift (55 εκατ. δολ.)

4. Beyonce (53 εκατ. δολ.)

5. Jennifer Lopez (45 εκατ. δολ.)

6. Rihanna (43 εκατ. δολ.)

7. Katy Perry (39 εκατ. δολ.)

8. Pink (32 εκατ. δολ.)

9. Carrie Underwood (31 εκατ. δολ.)

10. Mariah Carey (29 εκατ. δολ.)

– Nicki Minaj (29 εκατ. δολ.)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!