Στέλιος Ρόκκος: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από την Μαρίνα Σάττι – «Ελπίζω να μην με είχε παρεξηγήσει»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, το κάπνισμα που σταμάτησε, αλλά και την Μαρίνα Σάττι.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα στη ζωή. Ένα θα σου πω, ότι τον τελευταίο καιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Έχω πάρει μια μοτοσυκλέτα και γυρνάω όλη την Ευρώπη με τη Λελέ. Έχω σταματήσει το κάπνισμα, είχα μόνο μία επιλογή, να ζήσω ή να πεθάνω», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Τι είπε ο Στέλιος Ρόκκος για την Μαρίνα Σάττι

«Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μην με είχε παρεξηγήσει τότε. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό» είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος και συνέχισε:

«Να σου πω όμως κάτι; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί! Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα! Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!