
Στέλιος Μάινας: Οι ηθοποιοί απο τη σειρά Το Νησί είναι απλήρωτοι
Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο γνωστός ηθοποιός.
Η σειρά «Το Νησί» είχε κερδίσει κοινό και κριτικούς και κατά κοινή ομολογία ήταν κάτι το πολύ ξεχωριστό συγκριτικά με όσα σήριαλ βγαίνουν τα τελευταία χρόνια. Με αφορμή την επανάληψη της σειράς-υπερπαραγωγής, ο πρωταγωνιστής της, Στέλιος Μάινας μίλησε στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και την Κορύνα Μαντάγαρη για τη συμμετοχή του στο σίριαλ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
Σχετικά με την επανάληψη της σειράς από τη συχνότητα του Mega, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε: «Το “Νησί” ήταν μια ευτυχής συγκυρία, μία πολύ ακριβή παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, με ανθρώπους που δούλεψαν με ευρωπαϊκές συνθήκες για να βγάλουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δικαίωσε».
Ωστόσο, οι πληρωμές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και πέντε χρόνια μετά το τέλος της προβολής της σειράς. «Εγώ έχω πληρωθεί και γνωρίζω ότι, αν και ένα μεγάλο κομμάτι των συντελεστών αποπληρώθηκε, έχουν μείνει ακόμα οφειλές. Είναι, όμως, αξιοκατάκριτο ότι μια σειρά έπειτα από μία πενταετία δεν έχει πληρώσει τους συντελεστές της. Ξέρω ότι δεν οφείλεται στο κανάλι, αλλά στην οικονομική δυσπραγία η οποία κατέστρεψε έναν παραγωγό», τόνισε ο Στέλιος Μάινας.