Σταρ του Χόλιγουντ αγόρασε ελληνικό νησί

Μάθετε ποιός!


Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ  έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί  στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ  για να δει το νησί “Stroggino”, το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 τετραγωνικά χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο.

8903e3b9d2359dfe6e129b1a0d905b33

Το enikos.gr αναζήτησε το νησί με το όνομα “Stroggino”, ωστόσο όπως διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Πιθανόν ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd εννοεί το νησί Στρογγυλό, το οποίο βρίσκεται επίσης στα Δωδεκάνησα και ήταν προς πώληση έναντι του ποσού των 4,5 εκ. ευρώ.

Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

πηγή enikos.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!