ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ: Παρουσίαση του νέου δίσκου «Λαϊκά τραγούδια Ο ΤΙΓΡΗΣ» ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΩΝ,


Σταμάτης Κραουνάκης – Χρήστος Γεροντίδης.  Ένας δίσκος που μόλις κυκλοφόρησε και συζητιέται πολύ!

Ένας δίσκος με 15 υπέροχα λαϊκά τραγούδια που ήρθαν για να ξαναφέρουν το καλό λαϊκό τραγούδι στη ζωή μας, στις λίστες μας, στις νύχτες μας και στις καρδιές μας!

Και αυτή η κυκλοφορία άξιζε να γιορταστεί! Έτσι και έγινε το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη αγάπη!

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ιστορικό χώρο στην Αθήνα, στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΩΝ στη Πλάκα, το πιο παλιό σωζόμενο αθηναϊκό σπίτι, το αρχοντικό της οικογένειας των Μπενιζέλων και της οσίας Φιλοθέης. Ένας μαγικός χώρος που ο Σταμάτης Κραουνάκης αγαπάει πολύ, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά με φίλους δημοσιογράφους , πολιτικούς και όχι μόνο!

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της MinosEMI/Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μίλησε για το  πως ξεκίνησε η περιπέτεια αυτής της έκδοσης.

Βγάζει το κινητό της και λέει:

«Θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω τα μηνύματα από το messenger μου»

Σεπτέμβριος 18, 21:29 Αγαπημένη μου ερώτηση τον καινούργιο μου δίσκο να τον δώσω σε σένα?

Σεπτέμβριος 18, 22:45 Εννοείται Σταμάτη μου! Και βέβαια!  Μετά χαράς!

Σεπτέμβριος 19, 08:09 Ραντεβού να ακούσεις στούντιο αν θες.

Σεπτέμβριος 19, 08:19 Σε παρακαλώ να κάνει ο Νεκτάριος τα αυτιά μου!!!???

Σεπτέμβριος 19 , 08:44 Μιλάω με Νεκ ντητεηλζ + έρχομαι για ακρόαση.

Σεπτέμβριος 19, 12:42 Παίρνω ένα link με το promo video (να μπει το link) όπου από τις πρώτες νότες τρελάθηκα με τον ήχο. Μου πήρε μια μέρα και κάποιες ώρες για να συμφωνηθεί αυτή η συνεργασία.

Σταμάτη μου σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Να είσαι πάντα γερός και καλά και να μας χαρίζεις ωραίες μουσικές!

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα υπέροχο mini live όπου ακούστηκαν τα περισσότερα τραγούδια από το album. . Ο Χρήστος Γεροντίδης τραγούδησε παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη  ζωντανά για τους φίλους τους που κατέκλυσαν τον ιστορικό αυτό χώρο με τη βοήθεια των συνεργατών μουσικών του Νίκο Κατσίκη: μπουζούκι & lude, Δημήτρη Ανδρεάδη: πιάνο, Κοσμά Κοκκόλη: κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι, Λάμπρο Παπανικολάου: κόντρα, μπάσο, Γιώργο Ταμιωλάκη: βιολοντσέλο.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, με χαρά, χιούμορ, αγάπη και πολύ καλή μουσική.

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://StamatisKraounakis.lnk.to/LaikaTragoudiaOTigris

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!