Σταματίνα Τσιμτσιλή – Γιώργος Λιάγκας: Άγρια κόντρα με φόντο τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη


Μία κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Συγκεκριμένα το θέμα είναι ο τραγουδιστής που θα αναλάβει την διασκέδαση των καλεσμένων στον γάμο, με τα ρεπορτάζ των δύο παρουσιαστών να συγκρούονται. Σήμερα (22/5) η κόντρα συνεχίστηκε, ενώ στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα μπήκαν και οι: Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της ανέφερε σήμερα ότι: «Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, που εγώ επανήλθα και το υποστήριξα. Ο Γιώργος προφανώς έχει πολύ καλές προσβάσεις και μαθαίνει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής: “Έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε πιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο”».

«Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές. Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Γιώργο, εσύ το έκανες προσωπικό, εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε κόντρες. Αυτό το “κύριε Γιώργο”, “κυρία Σταματίνα” μου φαίνεται αστείο κι επίσης κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια».

Ενώ, αποκάλυψε ότι: «Γιώργο μου, θα προχωρήσω το ρεπορτάζ και θα πω το εξής και αυτό που θα πω μπορείς να το διαπιστώσεις. Δεν είναι ο πρώτος celebrity τραγουδιστής που κλήθηκε από τον κύριο Κασσελάκη για να τραγουδήσει στο γάμο του. Υπήρξε πρότερη πρόσκληση σε κάποιον άλλον, στον Χρήστο Μάστορα.

Ο Χρήστος δέχθηκε επίσημη πρόταση τον Απρίλιο, με αποδείξεις που υπάρχουν, να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους του κυρίου Κασσελάκη. Η βασική διάψευση του δικού μου ρεπορτάζ, ότι η επιλογή του Κασσελάκη δεν θα ήταν ποτέ ένας celebrity τραγουδιστής γιατί θα περνούσε τα λάθος μηνύματα, καταρρίπτεται».

«Αφού λοιπόν αρνήθηκε ο Χρήστος Μάστορας, προφανώς ο κύριος Κασσελάκης πήγε σε άλλες λύσεις. Εκεί έρχεται και κουμπώνει το δικό μου ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Γιώργο μου, σε καλώ να το ψάξεις και να βγεις στην εκπομπή σου να το πεις, ότι είχε κάνει επίσημη πρόταση στα τέλη Απριλίου στον Χρήστο Μάστορα. Άρα, καταρρίπτεται η διάψευση του ρεπορτάζ, που διέψευσες…», σημείωσε.

Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή του τα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας ότι: «Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει λάθος, θα έπρεπε τώρα να μη μιλάει. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο μεγαλύτερος θιασώτης του Κασσελάκη

Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Μπράβο στον Φραγκολιά.

Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μακμπέθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο του. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;».

Αναφερόμενος στην Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε ότι: «Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ για το πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει και έχουμε ζητήσει και συγγνώμη… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση;».

«Το άλλο το έβγαλες και ήταν λάθος»

«Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο του Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γ@μ@τ@. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δεν θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει celebrity τραγουδιστή στον γάμο», συνέχισε.

«Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη; Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έχει γίνει πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο το έβγαλες και ήταν λάθος, δεν είναι κακό να κάνουμε λάθος ή σωστό», κατέληξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!