Στα μαγικά χέρια του κομμωτή Σπύρου Τσουκάνη αφέθηκε η Βίκυ Κουλιανού

Ο Κομμωτής των επωνύμων δημιούργησε ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό με μοντέλο την Βίκυ Κουλιανού!!


Τα χέρια ενός κομμωτή θεωρούνται από κάθε γυναίκα μαγικά.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μαλλιά έχουν αληθινό χάρισμα και κάνουν τις γυναίκες εντυπωσιακές.

Ο κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης αυτή την φορά στα μαγικά του χέρια έπιασε την θεά Βίκυ Κουλιανού και την έκανε ακόμα πιο πολύ κουκλάρα.

Για μια φωτογράφηση που χρειάστηκε να γίνει ο Σπύρος έκανε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και ασχολήθηκε πολύ με το μαλλί της Βίκυς δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την υπέροχη φωτογράφηση.

 

Ο ίδιος όταν τον ρωτάμε μας απαντάει …
Μαγικά χέρια δεν υπάρχουν. Υπάρχει το ταλέντο, το οποίο είναι έμφυτο. Κάποιος το ανακαλύπτει νωρίς, κάποιος αργά. Εγώ το αντιλήφθηκα νωρίς για καλή μου τύχη. Ήρθε η κομμωτική και με βρήκε και έγινε ο έρωτας της ζωής μου !!!

Μερικά Μυστικά για τα μαλλιά σας από τον Κομμωτή των επωνύμων είναι μυστικά που θα σας κάνουν να νιώσετε πρωταγωνίστριες !!

Κάθε εβδομάδα τα μαλλιά μας θέλουν: λούσιμο με ένα καλό σαμπουάν ανάλογο με την υφή της τρίχας. Μια μάσκα τροφής και καλή περιποίηση στα κομμωτήρια. Προπαντός να επιλέξουμε το κομμωτήριο που δεν θα «κακοποιήσει» τα μαλλιά. 

Μαλλιά που λαδώνουν εύκολα, βαραίνουν, χάνουν τον όγκο τους; Υπάρχει λύση. Θαυμάσια προϊόντα στην αγορά που μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα. 

Πρέπει να πάψουμε να διαλέγουμε ένα προϊόν από το άρωμα και το μπουκάλι. Είναι καλύτερα να ενημερωνόμαστε από τον κομμωτή για τις ιδιότητές του και για το αν ταιριάζει με τον τύπο των μαλλιών μας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!