Σπύρος Φωκάς: Τι έλεγε πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του – «Είναι το χρυσάφι μου»


Σε ηλικία 86 ετών πέθανε ο Σπύρος Φωκάς. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε σήμερα (10/11) η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook.

Ο Σπύρος Φωκάς και η Λίλιαν Φωκά γνωρίστηκαν το 2008 και παντρεύτηκαν το 2013. Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού τον στήριξε κατά την διάρκεια της μεγάλης μάχης που έδωσε, καθώς ήταν γνωστό πως ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τον Αύγουστο, η Λίλιαν Φωκά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso” και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης είχε αναφερθεί και στον Σπύρο Φωκά, τον οποίο και χαρακτήρισε «χρυσάφι» της.

Πότε γνωριστήκατε με τον Σπύρο Φωκά;

Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε: «Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά». Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση!

Έχει θετικά και αρνητικά σημεία ο Σπύρος;

Θα σου πω ότι έχει μόνο ένα αρνητικό σημείο: είναι πολύ χαμηλών τόνων. Πολύ low profile για αυτό το επάγγελμα και για αυτό το όνομα που έχει δημιουργήσει.

Έχει μετανιώσει για πράγματα στη ζωή του;

Ο Σπύρος δεν μετανιώνει ποτέ για τις πράξεις του. Βέβαια, έχει κάνει λάθη που ακόμα και σήμερα μας τα λέει, αλλά δεν μετανιώνει, γιατί τα έκανε όταν ήταν νέος και άρα δικαιολογούνται λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Νιώθει σταρ;

Το μόνο που ξέρει είναι πόσο μετράει το ρολόι του. Όχι, καθόλου, αλλιώς θα είχε άλλη αντιμετώπιση. Είναι τόσο ήρεμος με την καριέρα του, με όσα έζησε, που δεν ξέρει πόσο μεγάλος υπήρξε.

Τόσο πολύ τον αγαπάτε λοιπόν και ας ζείτε σήμερα με μόνο μία πενιχρή σύνταξη;

Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου!

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας του τρόμαξε τους πάντες…

Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ίσως γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας μάς δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!