
«Splash»: Η πρεμιέρα, το πρώτο «καλημέρα» της τετράδας και η υποστήριξη της Αθηνάς Χρυσαντίδου στον Δώρο Παναγίδη!
Ημέρα πρεμιέρας ήταν η σημερινή για τους Μαντώ Γαστεράτου, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Δώρο Παναγίδη και Έλενα Κρεμλίδου. Η τετράδα ανέλαβε από σήμερα και για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού την πρωινή ζώνη του Epsilon, στο κενό που άφησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό magazino με ποικίλη θεματολογία, σαν αυτή που έχουμε συνηθίσει να συντροφεύει τα Πρωινά μας ως γενικότερο concept. Η εκπομπή με όνομα «Splash» ένωσε τους τέσσερις τους, που είναι ομολογουμένως προσωπικότητες με διαφορετικό υπόβαθρο και τηλεοπτικό παρελθόν. Πιασμένοι χέρι-χέρι, μπήκαν στο πλατό με το δεξί, ενώ δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πως αυτό το πλατό μας είναι γνώριμο. Καθόλου τυχαία βέβαια, καθώς πρόκειται για το ίδιο με της Κατερίνας Καινούργιου. Η Μαντώ Γαστεράτου πήρε τον λόγο και είπε: «Καλημέρα. Καλώς ήρθατε στο Splash. Στη νέα ανανεωμένη εκπομπή του Epsilon tv», ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την έναρξη στο video που ακολουθεί.
Η Αθηνά Χρυσαντίδου από την πλευρά της, απέδειξε πως δεν έχει σβήσει ο έρωτάς της για τον Δώρο ακόμη και τόσο καιρό μετά την αποχώρισή τους από το Power of Love. Θέλησε λοιπόν να τον υποστηρίξει και να τον εμψυχώσει δημοσίως με τον δικό της τρόπο στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, με το παρακάτω Instagram story:

Αν και ήταν μόλις η πρώτη εκπομπή και έπονται πολλές ακόμη, μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάποιο μικρό προβάδισμα της Μαντώς Γαστεράτου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, αλλά σίγουρα οι ισορροπίες θα βρεθούν κατά την πορεία του Splash και η μεταξύ τους χημεία θα βελτιωθεί με την on air εμπειρία.