Σπύρος Πώρος για Κωστόπουλο : ” Άραγε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που βρέθηκαν στον δρόμο του και τον βλέπουν να λέει αυτές τις παπαριές, τι λένε;”

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος σχολιάζει την πρώτη του Πέτρου Κωστόπουλου!


Ο γνωστός φωτογράφος που πρόσφατα μίλησε αποκλειστικά στο Bizznews.gr, συχνά σχολιάζει στα social media τις εξελίξεις στην χώρα, τόσο σε τηλεοπτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Σήμερα με την έναρξη των πρωινών εκπομπών έγραψε στο προσωπικό του προφίλ φωτογραφίζοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο : “O απελπισμένος βλάχος. Μάλλον δεν έχει συναίσθηση της ξεφτίλας, πλεόν είναι ένα τραγικό πρόσωπο με μια διαδρομή παράλληλ με αυτή της Ελλάδας και των τελευταίων δεκαετιών…από τις χλίδες και τα High στον απόλυτο εξευτελισμό. Άραγε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που βρέθηκαν στον δρόμο του και τον βλέπουν να λέει όλες αυτές τις παπαριές με την αγωνία του πρωτάρη έκδηλη (το λυκόπουλο) , τι να σκέφτονται; Eίναι ο ίδιος αλαζώνας και σκληρός τύπος που προσπαθούσε τόσα χρόνια να αντιγράψει τα παγκόσμια ιδάλματα του, να το παίξει easy rider… και τα ρέστα! Μόνο που οι easy riders δεν κατινίζουν και δεν δίνουν συνταγές για ιμάμ μπαιλντί στις νοικοκυρές… τραγικό φινάλε ενός δήθεν μποέμ.”

O Σπύρος Πώρος δεν διστάζει ποτέ να σχολιάσει με ειλικρίνεια και χωρίς διπλωματία και αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως δεν  τον ενδιαφέρουν οι δημοσίες σχέσεις. Σκληρός ή όχι;

Tα σχόλια δικά σας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!