Σουμάχερ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

“Τα καλά νέα, είναι ότι δεν υπάρχουν νέα…”Αυτό δήλωσε έμμεσα η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ χθες έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

“Τα καλά νέα, είναι ότι δεν υπάρχουν νέα…”

Αυτό δήλωσε έμμεσα η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ χθες έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο που παρακολουθεί τον Γερμανό.

Αυτό που επισημαίνεται ιδιαίτερα από πολλές πλευρές είναι ότι στην περίπτωση του Σουμάχερ δεν έχουν να κάνουν με έναν συνηθισμένο ανθρώπινο οργανισμό, αλλά έναν πρώην υπεραθλητή που συνέχιζε να ζει και να κινείται σε υπερφυσικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης δεν σημαίνει ότι η έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Κάθε άλλο.

Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες. Για το αν θα μπορέσει να ανακάμψει ποτέ ο Γερμανός, η απάντηση είναι ότι θεωρείται ιατρικά δυνατό να επανέλθει πλήρως ένας οργανισμός μετά από κώμα αρκετών εβδομάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!