Σωτήρης Σαμπάνης Escobar: Αν ήξερα ότι θα πάρω τόση δημοσιότητα ως τραγουδιστής, Θα πήγαινα Survivor


Είναι νέος ωραίος και σέξυ και θέλει να κατακτήσει την μουσική. Έχει κάνει επιτυχία αλλά θέλει κι άλλο. Πέρασε πολλά αλλά δεν τα παράτησε.
Θα συνεχίσει με δύναμη και θέληση να κατακτήσει όλα όσα μπορεί.
Κι όπως λέει και το καλλιτεχνικό του όνομα έχει πολλά να κάνει ακόμα…
Να το θυμάστε …Σωτήρης Σαμπάνης Escobar


Mίλησέ μας για την μουσική και τα τραγούδια σου.
Η μουσική για εμένα είναι τρόπος ζωής από πολύ μικρή ηλικία, είναι όλη η ζωή μου, με εκφράζει και με κάνει να εκδηλώνω τα συναισθήματα μου
Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά τα περισσότερα που έγραψα πάνω σε ιδιαίτερες και δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την μουσική και το τραγούδι;
Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε το τραγούδι, ο χορός και γενικά όταν άκουγα κάποιον ρυθμό άρχιζα να κοπανάω πράγματα πάνω στο ρυθμό αυτόν και να βάζω δικούς μου στίχους και να το τραγουδάω με τον δικό μου τρόπο…και κάπως έτσι ξεκίνησα να γράφω τραγούδια σε στίχους και μουσική στην. ηλικία των 15 ετών. Δούλεψα και μαζί με τον αδερφό μου σε δουλειά οικογενειακή που δεν είχε καμία σχέση με την μουσική αλλά τα παράτησα όλα γιατί πραγματικά ήθελα να κατακτήσω το όνειρο μου.

Πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό σου όνομα Escobar;
Το όνομα escobar προέκυψε από την συνεργασία που κάναμε με τον Τus και τον Μαριο Τσιτσοπουλο όπου το τραγούδι είχε αυτόν τον τίτλο και από την διάσταση που πήρε, μαζί με την αγάπη του κόσμου που φτάσαμε τα 2 εκατ views σε λιγο χρονικό διάστημα… και ξεκινήσαμε ένα tour σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πρώτη αφίσα που έβγαλε θυμάμαι ένα μαγαζί στην Γερμανία, με είχε με τον όνομα escoba.
Στον δρόμο, ακόμα και οι φίλοι μου αλλά και οι πελάτες με αυτό το όνομα με αναφέρουν ακόμα και σήμερα. Έτσι έμεινε και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον tus;
Τον Χρήστο τον ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την συνεργασία είναι ειναι μεγάλο ταλέντο και μοναδικός σε αυτό που κάνει. Μπορεί να πιστεύουν πως είναι δύσκολος άνθρωπος αλλά είναι τελειομανής και ιδιαίτερος σε ότι κάνει. Το πιστέψαμε με πίστεψε βάλαμε τρέλα και κάναμε το τραγούδι που μίλαγαν όλοι.


Θα συμμετείχες σε κάποιο μουσικό talent show ή ριάλιτι;
Αν και είμαι αντίθετος πολύ με τα talent show στο συγκεκριμένο που βλέπουμε αυτή την στιγμή survivor θα πήγαινα. Έχω μάθει να είμαι μαχητής στην ζωή μου και θα το έκανα για την δημοσιότητα φυσικά, αφού όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη από αυτό το παιχνίδι. θα ήθελα όμως μέσα από την δουλειά μου να γίνω γνωστός και να με αγαπήσει ο κόσμος.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο να καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση και επαγγελματικό εκφοβισμό. Έχεις βιώσει κάτι τέτοιο στην καριέρα σου;
Κοίτα, έχω περάσει πολύ ωραία με όλους τους συνεργάτες και επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί. Θα σου πω όμως πως στην αρχή του ξεκινήματος μου ένα περιστατικό που με συγκλόνισε. Με πλησίασε μι πολύ όμορφη γυναίκα παντρεμένη γνωστή αρκετά στο χώρο όπου είχε πάθει μαζί μου τρέλα. Καψούρα σου λέω. Προσπαθούσα να κρατάω χαμηλούς τόνους, (γιατί ειχα και μια σχέση τότε) αλλά δεν με άφηνε σε ησυχία. Κάποια στιγμή πολύ χύμα μου λέει… Θέλεις να κάνεις σε ένα μηνα καριέρα και να μιλάνε όλοιο για σένα; Θέλεις να κάνεις τραγούδι σε δισκογραφική; Αρκεί να περνάς κάποια βράδια μαζί μου … (κόυγκαρ αυτή παιδάκι εγώ) εννοώ πολύ νέος… (θα μπορούσε να είναι και μαμά μου) Της απάντησα ευγενικά πως αυτό δενγίνετε γιατί δεν μπορώ να κάνω μαζί της κάτι αλλά και σέβομαι τον άντρα της.
Με τρέλανε στα τηλ στα μηνύματα και δεν μπορώ να σου πω για τις τρέλες της ακόμα και στις 4 το πρωί … Κάποια στιγμή σταμάτησε λέγοντας μου έσυ έχασες … βρήκα τον επόμενο που θα κάνει καριέρα.. (κοίτα να μαθαίνεις)
Όπως καταλαβαίνεις για ένα νέο παιδί μόλις στα 22 ήταν μια περίεργη φάση η οποία με ακολουθεί αλλά όλα καλά. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολα και περίεργα τα πράγματα αλλά έχω πίστη και θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω τίμια και με αξιοπρέπεια χωρίς να πέσω σε κρεβάτια.

Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;
Αυτόν τον καιρό έχω ετοιμάσει με τους συνεργάτες μου πολύ δυνατά τραγούδια.
Θα κυκλοφορήσουμε λίγο αργότερα γι να δούμε και λίγο πότε θα ξεκινήσουμε δουλειά.
Πιστεύω πως ο Θεός δεν μας ξεχάσει και θα μας βοηθήσει γιατί μόνο αυτός μπορεί να κάνει σχέδια.

Ακούστε δυνατά ΄Escobar



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!