Σόμμερ – Παπαδάκη: «Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί»


Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι μαζί μόλις 4 χρόνια και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά. Είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια απάντησε: «Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

Με την Βαλεντίνη Παπαδάκη να απαντά χιουμοριστικά: «Της μαμάς του εγώ της βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Σε σχέση με το εάν θέλουν να αποκτήσουν και τρίτο παιδί είπαν: «Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο», είπε η Βαλεντίνη και ο Κώστας Σόμμερ πρόσθεσε:  Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!