Σοφία Παυλίδου: Έβαλα πιο πίσω την καριέρα για να είμαι με τα παιδιά μου


Συνέντευξη στο περιοδικό My Tv παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, «Famagusta». Η γνωστή ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα παιδιά της, αναφέροντας ότι έβαλε λίγο πιο πίσω την καριέρα της για να είναι μαζί τους.

Καταφέρατε να χτίσετε μια αξιοσημείωτη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήσατε και μια υπέροχη οικογένεια. Πόσο εύκολα συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει σε όλα. Παλαιότερα, οι γυναίκες ήταν στα χωράφια και έκαναν πολύ πιο σκληρές δουλειές ενώ μεγάλωναν και τα παιδιά τους. Σίγουρα, ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας έχει τη δυσκολία του, αλλά πιστεύω ότι πραγματικά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, αρκεί να έχουμε θέληση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα και λίγο πιο πίσω την καριέρα για να είμαι με τα παιδιά, ήταν και δίδυμα.

Σε κάποια φάση, οι επιλογές μου ήταν να κάνω μόνο τηλεόραση ή μόνο θέατρο ώστε να έχω και χρόνο με τα παιδιά μου. Αυτό δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα αυτόν το χρόνο στα παιδιά μου. Μπορεί να μην έκανα τη μεγάλη καριέρα αλλά έκανα αυτό που εγώ ήθελα στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Οπότε αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Πώς ξεπερνάτε τις δυσκολίες, όταν προκύπτουν;

Δεν μένω ποτέ στις δυσκολίες. Είναι μαθήματα ζωής που έρχονται για καλό γιατί βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη. Οι δυσκολίες έρχονται για να μας θυμίσουν ότι κάτι ακόμα έχουμε να δουλέψουμε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!