Σοφία Αρβανίτη: Είχα σχέση με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε


Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε η Σοφία Αρβανίτη. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με διάσημο πρόσωπο, η οποία όμως δεν μαθεύτηκε.

Για την σχέση της με την μουσική, η Σοφία Αρβανίτη είπε: «Μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, την είχα παρατήσει. Τα τελευταία χρονιά όμως είμαι σε μία φάση που «κρατιέμαι» πάνω της. Πολλές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 ετών και πέφτω ψυχολογικά άλλα υπάρχει ένα χέρι, ο άλλος μου εαυτός, που με τραβάει ξανά πάνω!».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν ταυτίζομαι με τα λαϊκά τραγούδια πίστας, στο 80% έχουν σταθερά ένα «κατηγορώ» προς το άλλο φύλο! Αυτό δεν μου αρέσει. Επίσης, δεν ταυτίζομαι με την trap μουσική. Αυτά τα τραγούδια τα θεωρώ «στερημένα» μουσικά!».

Η σχέση που δεν μαθεύτηκε

Σχετικά με την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έρωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε! Θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας».

Ερωτηθείσα για τον Μιχάλη Ρακιντζή, εξομολογήθηκε πως: «Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Την σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο: “Δεν θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν το χορό, μας τα’ πάνε κι άλλοι άλλα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά”».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!