Σοφία Αρβανίτη: «Έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη Ρακιντζή – Έχουμε γράψει ιστορία» – ΒΙΝΤΕΟ


Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την γυναικεία φιλαρέσκεια, την πορεία της στο τραγούδι, τις ανήθικες προτάσεις αλλά και το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττι.

Για την σχέση της με τον χρόνο, η Σοφία Αρβανίτη είπε: «Με αγχώνουν οι ρυτίδες, είναι κάτι που κατά καιρούς με άγχωνε από 18 ετών ξεκίνησε, είναι λίγο παράλογο. Δεν μου αρέσει που γερνάω, αυτό που μου αρέσει είναι ότι γίνομαι πιο σοφή».

«Δεν ένιωθα sex symbol, ένιωθα ένα νόστιμο κορίτσι. Μέχρι σήμερα βιώνω ανήθικες προτάσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει αν είσαι όμορφη ή νέα. Μπορεί να μην είσαι τίποτα από τα δύο, αυτό είναι μια νοοτροπία», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σοφία Αρβανίτη.

Όσο για την αντιμετώπιση που έχει βιώσει από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, η Σοφία Αρβανίτη εξομολογήθηκε: «Έχει συμβεί να με φωνάξει επιχειρηματίας και να είναι λίγο παραπάνω διαχυτικός. Το θεωρώ φυσιολογικό, δεν θέλω να πω ότι αυτό ήταν κάτι που με τρόμαξε. Είχα τις προτάσεις μου μέχρι και σήμερα και κάνω τις επιλογές μου».

Σοφία Αρβανίτη: «Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία – Έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη»

«Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία. Έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη. Είμαστε φίλοι», είπε.

Αναφερόμενη στο γιατί δεν απέκτησε παιδιά, η Σοφία Αρβανίτη δήλωσε: «Αυτοί οι χρόνοι έχουν παρέλθει, έχω βγει απ’ αυτό. Βλέπω αυτό που έρχεται, δεν βλέπω το παρελθόν. Βλέπω αυτό που έρχεται στην οικογένεια».

Όσον αφορά τα λαϊκά τραγούδια, είπε ότι δεν ήταν της ιδιοσυγκρασίας της.

Τέλος η Σοφία Αρβανίτη σχολίασε το τραγούδι Zari της Μαρίνας Σάττι, επισημαίνοντας: «Λίγο ξενέρωσα με το συγκεκριμένο τραγούδι λόγω της Μαρίνας. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα η οποία δεν είχε όλη αυτή την αξία, μπορεί να έλεγα “οκ για Eurovision καλό είναι”. Φαντάζομαι ότι δεν είχε τον χρόνο».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!