«Σκορπιός είναι για σένα, παμ»: Όσα είπε η Μαρίνα Μπομπέτσι για την επιστροφή της


Την προηγούμενη εβδομάδα προκλήθηκε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού έγινε γνωστό ότι η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το μπαρ στο οποίο εργαζόταν και είχε διαφημίσει με μεγάλη επιτυχία, με την viral ατάκα της «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ!».

Τελικά όμως σε νέο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώθηκε η επιστροφή της στο μαγαζί. Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε στο μπαρ και η Μαρίνα Μπομπέτσι έκανε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Έφυγα από το μαγαζί για να ξεκουραστώ προφανώς από την πίεση. Το βίντεο το κάναμε όλοι μαζί. Από έξω βοήθησε κι ένα παλικάρι πολύ καλό που κάνει μοντάζ. Το «Παμ» είναι δικό μου, δεν ξέρω πώς βγήκε. Ελάτε να δείτε τι συμβαίνει με τους πελάτες. Τι να σας πω. Εγώ το ζω ευχάριστα».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της στην On Time, η Μαρίνα Μπομπέτσι είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!