Σκορδά – Λιάγκας: Που έκαναν Πρωτοχρονιά [εικόνες]

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές του ζευγαριού, ενώ δεν παραλείπουν να το αναφέρουν σε κάθε τους συνέντευξη.


Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά έχει παραδεχτεί δημόσια ότι οι αγαπημένες γιορτές της ήταν όταν γέννησε το δεύτερο αγοράκι της, τον μικρό Δημήτρη.

Το όμορφο ζευγάρι που μας κάνει παρέα κάθε πρωί από τον κανάλι του Αμαρουσίου άλλαξε χρονιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έκαναν ρεβεγιόν με καλούς και στενούς φίλους  στη συμπρωτεύουσα και υποδέχτηκαν το 2016 με τον πιο γλυκό και  εορταστικό τρόπο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο σέξι φόρεμα σκανδαλίζοντας τα αντρικά βλέμματα. Η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στέλνοντας ένα κόκκινο φιλί στους διαδικτυακούς της φίλους. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να ευχηθεί καλή χρονιά ανεβάζοντας τα πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωση του νέου έτους.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!