Σκάρλετ Γιόχανσον: Εξηγεί γιατί δεν έχει σωματοφύλακες

”Είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει” λέει η ηθοποιός.


Είναι μία από τις διασημότερες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, έχει ψηφιστεί δις η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη και σίγουρα αποτελεί sex symbol. Η Scarlett Johansson, 29, που μοιράζεται πλέον τη ζωή της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι λόγω του αρραβώνα της με τον γάλλο Romain Dauriac, μιλάει στη Mail Online για τη σχέση της με τα social media, τη αναγνωρισιμότητα και τους… σωματοφύλακες και το εγώ της!

Για τη σχέση της με τα social media: «Ο λόγος που τα απορρίπτω είναι γιατί στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι να κρατήσω επαφή μέσω τηλεφώνου με τους φίλους και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τον τρόπο που επικοινωνώ. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία που μπορεί να έχει για κάποιους ανθρώπους όπως τη μαμά μου που έχει έναν λογαριασμό στο Facebook και έχει βρει πολλούς φίλους της από το παρελθόν- μερικούς από το Γυμνάσιο. Αλλά εγώ δεν έχω καμία επιθυμία να χρησιμοποιήσω τα social media για να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν έχω κρατήσει επαφή μαζί τους. Αλλά έτσι είμαι εγώ… Οι φίλες μου, πολλές από το Δημοτικό, είναι πολύ σημαντικές για μένα».

Για την εισβολή των media στη ζωή της και το λόγο που κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες: «Τις περισσότερες φορές κυκλοφορώ μόνη μου, γιατί είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει! Ανησυχούσα περισσότερο όταν ήμουν νεότερη, συνήθιζα μέχρι και να μεταμφιέζομαι, αλλά τώρα πια είμαι πιο άνετη με τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν έχω ακολούθους- η μοναδική φορά που θα βγω συνοδευόμενη από το σωματοφύλακά μου είναι όταν κάποιος θα θεωρήσει ότι κάτι κακό μπορεί να μου συμβεί… Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ήθελα να φορέσω ή να πάω κάπου, αλλά δεν το κάνω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη».

Για το εγώ της: «Γιατί έκανα τη διαφήμιση για το άρωμα The One των Dolce and Gabbana ; Γιατί είμαι ηθοποιός και όλοι οι ηθοποιοί νομιζουν ότι είναι μοναδικοί! Είναι μέρος του τεράστιου εγώ μας να σκεφτόμαστε έτσι και μας κάνει τόσο επιτυχημένους σε ορισμένες πτυχές της ζωής μας και όχι των άλλων»

Τέλος, η Scarlett θα πει ότι έχει φωτογραφίες από την εφηβεία της οι οποίες είναι«απαίσιες» και τις κρύβει σε «συγκεκριμένο folder στο desktop του υπολογιστή μου», ότι της αρέσει να μαγειρεύει και να φουρνίζει («αλλά δεν είμαι και η Martha Stewart») και ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!