Σίσσυ Χρηστίδου – Νέα απάντηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ, μην το τραβήξουμε άλλο»


Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι βασικό θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η Σίσσυ Χρηστίδου, τοποθετήθηκε σήμερα ξανά για το θέμα, μέσα από την εκπομπή της στο MEGA,  «Χαμογέλα και πάλι».

«Εγώ έχω πει σε ό,τι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν. Όμως, κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα. Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, επειδή όλο αυτό αφορά και την εταιρεία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δοθεί μια απάντηση και από την πλευρά της εταιρείας».

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη που συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον λόγο που δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πώς ενημερώθηκε και αν τελικά θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Με τον Νίκο Κοκλώνη να σημειώνει πως είναι πολύ δύσκολη η θέση του, ο παρουσιαστής σημείωσε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γνώριζε από τις 12 Ιουλίου πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πως θα κάνουν κάτι άλλο μαζί μέσα στην εταιρεία.

 

«Δεν θέλω άλλο να μείνω στο κομμάτι που με αφορά. Αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση, ίσως είναι πιεσμένος, ίσως επειδή συμβαίνουν πολλά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου πλευρά. Εγώ θεώρησα, μαζί με την εταιρεία, ότι επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι μια προσωπική απόφαση, ότι εγώ δεν θέλω ξαφνικά να είναι μαζί μας, ότι έπρεπε να του εξηγήσει η εταιρεία. Στο τέλος της σεζόν έκανα εγώ το γεύμα στους συνεργάτες μου, είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας, αγαπηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε» ανέφερε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε μεταξύ μας ήταν μήνυμα αγάπης, οπότε δεν ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν στην βάφτιση του Πάρη είπαμε με τη Βένια για να στείλουμε κάμερα, εκείνος ήταν έξαλλος κι έλεγε για εξώδικα “μην πατήσετε, μην έρθετε”. Δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι προσωπικό. Άκουσα κάτι από τη Δανάη και τον Λάμπρο, αν θυμάμαι καλά. Δεν είπα ποτέ ότι δεν γνώριζα, είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί. Πέρυσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, με κλειδωμένη ομάδα», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Εγώ θέλω να του στείλω μια τεράστια αγκαλιά και την αγάπη μου. Θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή, ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί δεν ήθελε να μου μιλήσει. Εγώ όμως όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και να μην το τραβήξουμε άλλο».

 

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!