Singles: Επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες;


Ολοένα και περισσότερες τηλεοπτικές σειρές βλέπουμε να κάνουν να κάνουν την επάνοδό τους στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα επεισόδια αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους προβολή.

Μια ανάρτηση μάλιστα του σεναριογράφου Γιώργου Φειδά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε την τηλεοπτική επιστροφή και των S1ngles. Η συγκεκριμένη σειρά προβαλλόταν από το Mega για τρεις σεζόν και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να θέλουν να δουν την συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Φειδάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με τους χαρακτήρες που δημιούργησε και έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά: «Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί… #back to #square#ONE#το1είναιοαγαπημένοσμουαριθμός#s1NgLEs #revisited #life is a #gameof #cards #lets #play our #best #handand #see what #happens».

Τα βλέμματα μάλιστα τράβηξαν κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού και της Αποστολίας Ζώη στην εν λόγω ανάρτηση, οι οποίες έδειξαν τον μεγάλο τους ενθουσιασμό αφού και οι δυο είχαν πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί… #back to #square #ONE #το1είναιοαγαπημένοσμουαριθμός #s1NgLEs #revisited #life is a #game of #cards #lets #play our #best #hand and #see what #happens

A post shared by Georgios Feidas (@georgiosfeidas) on Aug 21, 2019 at 3:31pm PDT

The post Singles: Επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες; appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!