Συμβαίνουν και αυτά τα ωραία (για μερικές): Μπήκαν θαυμάστριες στο καμαρίνι του Αρσενίου την ώρα που ήταν γυμνός

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει χαρέμι από θαυμάστριες… οι οποίες δεν τον θεωρούν ότι διαθέτει μόνο καλή φωνή, αλλά και ότι…


Ο γνωστός τραγουδιστής έχει χαρέμι από θαυμάστριες… οι οποίες δεν τον θεωρούν ότι διαθέτει μόνο καλή φωνή, αλλά και ότι είναι γοητευτικός άντρας, βέβαια είναι και οι άλλες, που τον βλέπουν μόνο σαν άντρα.

Καθημερινά επισκέπτονται αρκετές θαυμαστές-θαυμάστριες το καμαρίνι του Σάκη Αρσενίου, προκειμένου να του ζητήσουν αυτόγραφα ή να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. «Έχει τύχει να αλλάζω στο καμαρίνι και κάποιες θαυμάστριες δεν χτύπησαν την πόρτα, μπήκαν κατ’ ευθείαν μέσα. Ήμουν γυμνός… Κοκάλωσαν λίγο και αυτές. Πρέπει να έχεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Καλά». Τώρα για το εάν έχει κάνει ποτέ του σχέση με θαυμάστρια… ο ίδιος δηλώνει πως, ναι, έχει κάνει (οπότε μπορείτε να ελπίζετε κορίτσια). «Έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια, αλλά μετά από πολύ καιρό γνωριμίας. Κράτησε αρκετά, μάλιστα, η σχέση αυτή». Τέλος, δήλωσε πως τον έχουν φλερτάρει και άνθρωποι του ιδίου φύλου: «Με έχουν φλερτάρει άντρες άπειρες φορές. Δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του, είναι δικαίωμα του. Αν σέβεται του άλλου την επιλογή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, λειτουργείς αλλιώς».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!