Συγκλονίζει η Playmate που νίκησε τον καρκίνο: «Έβαφα τη μόνη βλεφαρίδα που μου έμεινε και έβγαινα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε αντιμέτωπη στα 27 της χρόνια με τον καρκίνο και τον νίκησε!

Για περίπου έναν χρόνο πάλεψε με την αρρώστια και τελικά στάθηκε όρθια, όπως ανέφερε και το nassos blog. Η Ευρυδίκη, η οποία ήταν υποψήφια στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», είδε από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα να αλλάζουν.

Η νόσος του Hodgkin είχε κάνει απειλητικά την εμφάνισή της και έπρεπε να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, άμεσα.
Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μια μάχη που πρέπει να δίνουμε μέχρι τέλους», δηλώνει. «Δεν αισθανόμουν καλά τον τελευταίο καιρό. Ημουν σαν αυτοκίνητο που που δεν είχε βενζίνη. Παρουσιάζονταν πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματός μου, είχα φαγούρα στο δέρμα, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, κουραζόμουν εύκολα, είχα χάσει πολλά κιλά».
«Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin..». Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, ακολούθησε σειρά ακτινοβολιών για τους επόμενους δυο μήνες.

«Ημουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Οταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!