Συγκλονίζει ο Γιάννης Βαρδής: “Φοβάμαι για την υγεία του πατέρα μου”

Η σημερινή περιγραφή όμως του γιου του στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” συγκλονίζει….


Ο Γιάννης Βαρδής πριν από ενα χρόνο περίπου θα μίλαγε δημόσια για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του που χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά απο διάγνωση κακοήθη όγκου στον εγκέφαλο. Έκτοτε ο Αντώνης Βαρδής όπως ακούγεται παλεύει με διάφορες επιδεινώσεις και βελτιώσεις στην υγεία του. Η σημερινή περιγραφή όμως του γιου του στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” συγκλονίζει….

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος όλο αυτό. Μαθαίνω. Ο πατέρας μου πριν από είκοσι χρόνια είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, όταν εγώ ήμουν έφηβος. Τώρα που υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία στο κεφάλι μου και λογική προσπαθώ να το διαχειριστώ. Όχι μόνο με βάση το τι περνάει ο πατέρας μου που είμαι δίπλα του και προσπαθώ να τον βοηθήσω ψυχολογικά, αλλά και με αυτά που μαθαίνω από επιστήμονες και γιατρούς, από ανθρώπους που θέλουν να πουν τη γνώμη τους που δεν θα έπρεπε, όσο και από ειδήμονες. Προσπαθώ αυτό να το διαχειριστώ. Είναι ψυχοφθόρο.

Όταν συνέβη, ο πατέρας μου μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν πολύ καλό μας φίλο τον Βασίλη τον Γιαννόπουλο. Κάποια στιγμή κόμπλαρε, έχασε την ομιλία του για μερικά λεπτά. Και με πήρε ο Βασίλης ο Γιαννόπουλος και μου λέει «Γιάννη ανέβα πάνω κάτι συνέβη στον πατέρα σου. Έχασε την ομιλία του. Αυτό που είχε ήταν στο νεύρο της ομιλίας. Ο πατέρας μου είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, του το λέω καθημερινά. Η ιατρική διάγνωση είναι κάτι που μας αφήνει πάρα πολλές ελπίδες αλλά επειδή ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, είναι κάτι που πρέπει να το παλέψει και ο ίδιος. Για πολλά πράγματα φοβάμαι, τον τελευταίο χρόνο φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!