Σιγά το φιλί!

Όταν οι σταρ δεν τρελαίνονται και τόσο για τους κούκλους συμπρωταγωνιστές τους!

Υπάρχουν ορισμένοι σταρ που εμείς μπορεί να σκεφτόμαστε πως το φιλί μαζί τους είναι ένα όνειρο, οι συνάδελφοι τους όμως δεν έχουν την ίδια άποψη.

Στην πρώτη ταινία του σίκουελ Hunger Games, o κούκλος Λίαμ Χεμσγουορθ δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για το φιλί με την επίσης κούκλα Τζένιφερ Λόρενς, όπως διαβάσαμε στο US Weekly. O Λίαμ λοιπόν είπε για την Τζένιφερ πως η ανάσα της μύριζε και το όλο φιλί ήταν “αηδία”. Η ίδια η Τζένιφερ έχει πει πως πριν την σκηνή με το φιλί τρώει επίτηδες σκόρδο έτσι για να τον τσαντίσει!

Και η Ρις Γουίδερσπουν έχει πει πως το φιλί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν ήταν και κάτι το συγκλονιστικό στο In Touch. Όταν μάλιστα γύριζαν την ταινία Water for Elephants o Ρόμπερτ ήταν κρυωμένος και το όλο φιλί σύμφωνα πάντα με τη Ρις ήταν αηδία.

Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να είναι ένα από “καυτά” πρόσωπα των ημερών όμως εκτός από τον Λίαμ και ο Τζος Χάτσερσον έχει να πει για το φιλί μαζί της. Συγκεκριμένα αποκάλεσε στο ELLE την Τζένιφερ κάπως “σαλιάρα”! Τώρα αν το είπε έτσι ή αν το εννοούσε κανείς δεν ξέρει.

Μια από τις πιο μεγάλες στιγμές της ταινίας “Spiderman” είναι χωρίς αμφιβολία το φιλί στη βροχή ανάμεσα στον Τόμπι Μαγκουάιρ και της Κρίστεν Νταστ που μπορεί μεν να ήταν πολύ ρομαντικό όμως σύμφωνα με ένα άρθρο στην The Vancouver Sun, ο Τόμπι δεν ήθελε και πολύ να το κάνει γιατί ήξερε πως θα ήταν μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία… Ήταν κρεμασμένος ανάποδα και του είχε κυριολεκτικά ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Ξέρετε με ποιον φιλήθηκε πρώτη φορά η Κρίστεν Ντανστ; Το πρώτο της φιλί όπως είπε η ίδια ήταν αηδιαστικό και ήταν με τον Μπραντ Πιτ σε ηλικία 11 ετών και όπως είπε η ίδια δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έγινε τόσος χαμός.

Η ταινία “The beach” του 2000 είχε γίνει επιτυχία και να και το κάστινγκ έδειχνε να “δένει” πολύ καλά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Βιρζινί Λεντογιέν , η Βιρζινί δεν είχε να πει και τα καλύτερα για το φιλί με τον Λεονάρντο. Μάλιστα είχε δηλώσει: “Δεν υπήρξε ποτέ αληθινό πάθος, ούτε που το θυμάμαι αυτό το φιλί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!