Σεφερλής-Mega: Η αλήθεια για τη σχέση τους,το συμβόλαιο της εκπομπής

Ο ίδιος μίλησε στο Λοιπόν, προσθέτοντας ότι η απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες και τόνισε πως, αν τελικά τα βρούνε, σίγουρα θα έχει δίπλα του την Έλενα Τζαβαλιά


Ο Μάρκος Σεφερλής θέλει, το Mega θέλει, αλλά το εμπόδιο για την πραγματοποίηση της συνεργασίας του στην πρωινή ζώνη είναι μεγάλο.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για το τι πρόκειται να συμβεί με τον Μάρκο Σεφερλή  και το πρωινό. Ο Μάρκος έχει κάποιες δυσκολίες σχετικά με τη συνεργασία του με το κανάλι που τον εμπιστεύτηκε την περασμένη σεζόν, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Η αλήθεια είναι ότι το Mega θέλει τον Μάρκο στο τιμόνι της πρωινής ζώνης, αλλά η πολιτική και οικονομική κατάσταση βάζει εμπόδια στους ιθύνοντες σχετικά με την τελική απόφαση που σχετίζεται με το αν θα υπάρξει πρωινή ζώνη. Ο ίδιος μίλησε στο Λοιπόν, προσθέτοντας ότι η απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες και τόνισε πως, αν τελικά τα βρούνε, σίγουρα θα έχει δίπλα του την Έλενα Τζαβαλιά

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε τον πόλεμο που δέχθηκε και δεν περίμενε, υπογραμμίζοντας ότι την απάντηση την έδωσε μέσα από την εκπομπή του με τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, είπε ότι μπορεί να τερμάτισε δεύτερος, αλλά στάθηκε αρκετά ψηλά και μάλιστα στο δύσκολο νεανικό κοινό, κάτι που έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους στο κανάλι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!