Σε καφέδες και όργια πήγαν τα λεφτά του Νειμάρ

Να που καταλήγουν τα παχυλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών


Ιδιαίτερη αδυναμία στην καφεΐνη και τις ωραίες γυναίκες πρέπει να έχει ο πατέρας του Νεϊμάρ, τουλάχιστον αν πιστέψουμε όσα είπε ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρι ντε Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με αυτόν, κάποια από τα 90 εκατ. ευρώ που κόστισε τελικά η μετακίνηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα, κατέληξαν σε ιερόδουλες και καφέδες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του… μπαμπά του!

Ο πρόεδρος της Σάντος περιγράφει τον πατέρα του Νεϊμάρ ως ψεύτη και άνθρωπο που δεν νοιάζεται για τίποτα παραπάνω εκτός από τα λεφτά, ο οποίος στο παρελθόν είχε εγείρει εξωπραγματικές απαιτήσεις στις συζητήσεις του με τη Σάντος.

Το πράγμα… χοντραίνει όταν η κουβέντα φτάνει στη μετακίνηση τους διεθνούς Βραζιλιάνου στους «μπλαουγκράνα», με τον πρόεδρο της Σάντος να τονίζει πως αρκετά από τα 90 εκατ. ευρώ πήγαν σε σεξουαλικά όργια με πόρνες σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο αλλά και σε… καφέδες (μα πόσο τον χρεώνουν τον καφέ;).

Αντίθετα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο και χαρακτήρισε «ωραίο τύπο», «πάντα χαμογελαστό» και «φίλο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!