Σαρώνουν με τις εμφανίσεις τους Ράλλης και Μιχαήλ στο Conte

Σαρώνουν με τις εμφανίσεις τους τα αδέλφια

Έχουν κλείσει πολλά μαγαζιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μην τους χάσετε!

Δύο αδέλφια τραγουδιστές στον ίδιο χώρο, από τον ίδιο πατέρα με διαφορετικό επίθετο προσπαθούν να κάνουν καριέρα με όλες τις δυσκολίες.
Είναι οι γιοί του Νίκου Αστέρη. Του μουσικού που έγραψε και τραγούδησε επιτυχίες, εκείνη την εποχή που έπρεπε να δουλέψει όμως για να ζήσει. Το μεράκι του και τους στοίχους του τώρα πια κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά του. Οι εμφανίσεις τους είναι sold out όπου κι αν εμφανιστούν.

Σταθερά ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι χτίζουν την δικιά τους καριέρα έχοντας ξεκαθαρίσει όλα αυτά που θέλουν να κάνουν. Έχουν τα δικά τους τραγούδια, την σύνθεση τις ικανότητες αλλά και την κληρονομιά της μου μουσικής από τον πατέρα τους τον οποίον και έχασαν από την ζωή αλλά είναι πάντα εδώ για εκείνους.

Δουλεύουν όλα αυτά τα χρόνια σταθερά κάνοντας live σε πολλά μαγαζιά και δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Συνεχίζουν δυνατά αφού κυκλοφόρησαν και ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική του πατέρα τους και όπως όα δείχνουν τα καλύτερα για αυτούς έχουν και συνέχεια !!


Τα δυο αγόρια έχουν ένα στόχο να τραγουδούν και να διασκεδάζει ο κόσμος μαζί τους και αυτό που θέλουν είναι να γεμίζουν μαγαζιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!