Σαλίνα Γαβαλά: «Mε τρέλανε – δεν θα μπορούσα να το ξαναπεράσω» – Είπε το… τέλος η εντυπωσιακή τραγουδίστρια


H Σαλίνα Γαβαλά συνάντησε τον Ζήση Ρούμπο, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Γκαράζ στο Action 24.

Μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε ως coach στο X-Factor, στο πρόσφατο παρελθόν, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα έκανε ξανά κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

«Coach στο X Factor, τι εμπειριάρα! Τι τερέν ήταν αυτό, τι αρένα;» ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του ως εξής.

«Ναι, το έκανα και αυτό! Είχε ενδιαφέρον αλλά δεν θα το ξαναέκανα, όχι, για πολλούς λόγους. Όλα καλά όμως ήταν τελικά. Είχε ένα ενδιαφέρον γιατί έχω ξαναδιδάξει σε σχολεία θέατρο οπότε το αντιμετώπιζα κάπως έτσι».

«Είχα δηλαδή 18χρονα και 20χρονα παιδιά, την πρώτη χρονιά, στο X-Factor οπότε ήταν λίγο πενταήμερη! Αντιμετώπιζα τα τραγούδια σαν μονόλογο, τους έβαζα να τα κάνουν δικά τους και να βρουν το συναίσθημα. Από αυτή την άποψη είχε ένα ενδιαφέρον. Όλο το υπόλοιπο όμως με τρέλανε, δεν θα μπορούσα να το ξαναπεράσω».

«Ήταν πολλές οι ώρες, ήμασταν όλη την ημέρα εκεί, πολλά νεύρα απ’ όλους… Κερδίσαμε ωστόσο διπλά την πρώτη χρονιά, την πρώτη και την δεύτερη χρονιά, με τον Γιώργο Θεοφάνους που τον αγαπώ και τον Μπάμπη Στόκα επίσης την επόμενη χρονιά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σαλίνα Γαβαλά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!