Σάκης Αρσενίου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει ότι έχει απατήσει!


O Σάκης Αρσενίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε εκτός των άλλων και για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, λοιπόν,  αποκάλυψε πως πριν το τραγούδι είχε εργαστεί σε αρκετές δουλειές «Είχα δουλέψει για ένα μικρό διάστημα στα ΚΤΕΛ εισπράκτορας. Ευτυχώς που δεν έμεινα εκεί, γιατι ίσως να μην τραγουδούσα. Όταν πήγα εκεί ήμουν 18 χρονών κι έπαιρναν μέχρι 20. Μόλις τελείωσα το τρίμηνο της εκπαίδευσης και πήγα να υπογράψω, μου είπαν: “Ρε ψηλέ, 18 χρονών είσαι; Δεν γίνεται να σε πάρουμε, γιατί δεν το έλεγες;”. Κλαματα εγώ που δεν με πήραν στα ΚΤΕΛ… Όλα καλά, τραγουδάω τώρα. Έχω δουλέψει επίσης σε λαϊκή αγορά, πουλώντας ρούχα, έχω δουλέψει σε καφέ, εστιατόριο, μπαρ, λάντζα, ο,τι θέλεις».

Για την προσωπική του ζωή και για το αν έχει απατήσει κάποια σύντροφό του δήλωσε τα εξής «Ναι, και της το είπα. Υπήρχε μια παύση στη σχέση μας και τα ξαναβρήκαμε. Οι φίλοι μου, όταν τους είπα ότι θα το ανακοινώσω, με έβριζαν και μου είπαν να μην το κάνω. Ήθελα όμως να είμαι εντάξει. Η κοπέλα μού έβγαλε το καπέλο, γιατί ήμουν πολύ ευθύς και σωστός απένταντί της που το παραδέχτηκα – λίγοι το παραδέχονται». Όσο για το αν έχει βρεθεί ο ίδιος στη θέση του απατημένου: «Δεν έχω μάθει αν με έχουν απατήσει, άρα δεν είμαι απατημένος».

Τέλος, είναι ερωτευμένος ο Σάκης Αρσενίου αυτή την περίοδο; «Όχι, δεν είμαι ερωτευμένος, δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Γυναίκες γνωρίζω κάθε μέρα. Το να περάσεις καλά με μια γυναίκα είναι το μόνο εύκολο αυτή τη στιγμή, το να βρεις έναν άνθρωπο να μπορέσεις να “αράξεις” είναι δύσκολο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!