Ryan Gosling: Γιατί δεν πήγε στα Oscar ο ηθοποιός – Τι έκανε εκείνη την ημέρα; [εικόνες]

Την περασμένη Κυριακή 22/2 όλο το Hollywood περιστρεφόταν γύρω από ένα και μόνο γεγονός. Την 87η τελετή απονομής βραβείων Oscar.


Όλη η αφρόκρεμα των σταρ του κινηματογράφου στολιζόταν από το πρωί για να περπατήσει το απόγευμα στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, να παρακολουθήσει στις βελούδινες θέσεις του θεάτρου την τελετή και μετά να πάει να παρτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όλοι; Όχι. Υπήρξε ένας συγκεκριμένος χολιγουντιανός σταρ που δεν βρήκε κανένα ενδιαφέρον στο να περάσει όλη τη μέρα του στα Oscar και αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο Ryan Gosling της καρδιάς μας σνόμπαρε τα βραβεία, πήρε τον φίλο του και διάσημο σκηνοθέτηGuillermo del Toro και πήγαν στη Disneyland. Ναι, στη γνωστή. Ντυμένος απλά και προσπαθώντας μάταια να περάσει απαρατήρητος με το καπέλο και την κουκούλα του, ο Gosling έγινε αντιληπτός από κάποιους θαμώνες του πάρκου αναψυχής οι οποίοι τον απαθανάτισαν με το κινητό τους να κάνει βόλτες και να καβαλάει τρενάκια, διασκεδάζοντάς το σαν μικρό παιδί.

 

Μιας που είπαμε παιδί, η σύντροφός του Eva Mendes και η νεογέννητη κόρη του Esmeralda δεν ήταν μαζί του. Αν κρίνουμε όμως από το παρελθόν του 34χρονου ηθοποιού, ο οποίος ξεκίνησε στα 12 χρόνια του ως μέλος του Mickey Mouse Club και αργότερα έβγαλε την Mendes ραντεβού πάλι στην Disneyland, κάτι μας λέει πως η κόρη του όλο εκεί θα είναι.

Ο Gosling, παρότι ινκόγκνιτο, δεν αρνήθηκε στους φαν του μερικές φωτογραφίες μαζί τους όταν αποκαλύφθηκε η παρουσία του στο πάρκο, γιατί είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος.

mtvgreece.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!