Ρουλά Κορομηλά: “Αδειάζει” τον Μένιο Φουρθιώτη μετά την ανακοίνωσή του πως θα την φιλοξενήσει στην εκπομπή του

Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά για την είδηση επιστροφής της στο Εψιλον, που ανακοίνωσε ο Μένιος Φουρθιώτης.


Πριν από λίγες ώρες, ο Μένιος Φουρθιώτης με μεγάλη χαρά προανήγγειλε την «επιστροφή» της Ρούλας Κορομηλά στο Εψιλον. Κάλεσε μάλιστα όλους τους τηλεθεατές να δουν την εκπομπή με την γνωστή παρουσιάστρια, όπου θα λυθούν όλες οι απορίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αύριο θα καθίσουμε τετ α τετ για να λυθούν όλες σας οι απορίες». Προφανώς και μπλόφαρε ο Φουρθιώτης, αφού η διάψευση ήρθε γρήγορα από την Κορομηλά η οποία κάνει διακοπές. Kαι ο Φουρθιώτης τελικά εννοούσε μια παλιά συνέντευξη που είχε δώσει η Ρούλα πριν ξεκινήσει η εκπομπή της η οποία θα προβληθεί σε επανάληψη, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προσέλκυε τηλεθέαση.

Μέσα σε λίγη ώρα ήρθε η διάψευση από την ίδια την Κορομηλά. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία που την δείχνει πάνω σε σκάφος με τον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και στη λεζάντα γράφει με νόημα:

«Στιγμές ονειρεμένες με τον αγαπημένο μου Φωκα Ευαγγελινο. Επιδαύρος, σήμερα . Είμαι και θα παραμείνω για πολύ ΕΚΤΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ. Την αγάπη μου φίλοι μου»!


Έτσι μας έδωσε να καταλάβουμε πως δεν έχει σκοπό να βρεθεί σε κανένα τηλεοπτικό πλατό και ειδικά στο κανάλι Εψιλον, με το οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια.

Οσο για τους followers της έσπευσαν να επικροτήσουν την… μη επιστροφή της:

– Ημουν σιγουρη οτι δεν θα εισαι στον γελοιο αυριο. Καλα να περνας!!

– Θα μας τρελανει ο υποτιθεμενος κυριος???? Τι ειναι αυτα που λεει κ διαφημιζει οτι εχετε συνεντευξη αυριο???? Καλα..δεν κολωνει πουθενα????? Χτιζει καριερα πανω στο ονομα “Ρουλα Κορομηλα”? Δεν θα του περασει!!! Μια φουσκα ειναι και γρηγορα θα κανει….ΜΠΑΜ…. και θα ξεφουσκωσει ο ακατανομαστος!!!!!!! Καλα να περνας και να μας χαμογελας Ρουλακι!!!!!

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!